Uručeni božićni paketići Mandolinskom orkestru HGD CG “Tripo Tomas”

???????????????????????????????

U prostorijama Hrvatskog građanskog društva u Kotoru, uz prisustvo konzula Republike Hrvatske u Kotoru, Hrvoja Vukovića, članova Upravnog odbora HGD CG, roditelja i djece članova Mandolinskog orkestra HGD CG “Tripo Tomas” povodom Božićnih i novogodišnjih blagdana uručeni su božićni paketići dječijem sastavu mandolinskog orkestra .

Posebne riječi zahvale uz potporu za dalji rad izrekao je Mirko Vičević, predsjednik HGD CG, uz želje za dalji uspješan nastavak aktivnosti HGD CG.

Konzul Republike Hrvatske u Kotoru Hrvoje Vuković uputio je čestitke na trudu koji HGD CG ulaže u očuvanju tradicije i hrvatskog identiteta na ovim prostorima ističući značaj očuvanja tradicionalnog instrumenta mandoline kao i prenošenja znanja na mlade.

Uz najave novih projekata i planove za narednu godinu u ugodnom i veselom blagdanskom raspoloženju nastavljeno je druženje uz prigodno čašćenje i razgovor.

Postano u Aktivnosti HGD, Mandolinski orkestar HGDCG "Tripo Tomas". Komentari isključeni za Uručeni božićni paketići Mandolinskom orkestru HGD CG “Tripo Tomas”