Obavijest-uzvratni posjet stonskog crkvenog zbora, dobrotskom zboru

UntitledHrvatska matica iseljenika Dubrovnik oduvjek vodi brigu o njegovanju i razvoju odnosa Hrvata u domovini i izvan granica.

Kako je to kroz povijest potvđeno temeljni odnosi uvijek su vezani uz crkvu.

Zahvaljujući pjevačkim zborovima dviju župa,   Sv. Vlaha iz Stona i  Sv. Mateja iz Dobrote (Boka kotorska),  Hrvatska matica iseljenika Dubrovnik  priprema  uzvratni posjet  stonskog  crkvenog zbora,  dobrotskom zboru, na prvu nedjelju Došašća.

Budući da su mediji uvijek znali prepoznati kvalitetne i snažne događaje  Hrvatske matice iseljenika Dubrovnik, od srca vas pozivam da popratite ovaj  kulturni i duhovni događaj, te nas podržite u razvijanju prije svega međuljudskih odnosa, koji su danas svakom čovjeku neobično važni.

Misno slavlje u crkvi Sv. Mateja u Dobroti slavit će se, na prvu nedjelju Došašća 02. prosina  2012. godine u  10 sati,  a predvodit će  župnik  župe Sv. Vlaha iz Stona  don. Vojo Vlašić,  uz koncelebraciju dobrotskog župnika  don. Ante Dragobratovića.

Nakon toga će svi zajedno obići  znamenitosti Zaljeva svetaca. 

Projekt će se realizirati uz potporu Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport  Dubrovačko-neretvanske županije.

Untitled1

Postano u Izdvajamo iz medija. Komentari isključeni za Obavijest-uzvratni posjet stonskog crkvenog zbora, dobrotskom zboru