Domjenak Podružnice Podgorica

Dan 07. svibnja 2011.g. za HGDCG-Podružnicu Podgorica je protekao u znaku proslave i obilježavanja useljenja u prostorije, koje su ustupljene na korištenje od strane Oprštine Podgorica.Povodom tog događaja upriličeno je gostovanje predsjednice Podružnice dr. Svjetlane Zeković i Jurice Žarkovića u jutarnjem programu TV CG, gdje je istaknut značaj HGD u cjelini, aktivnosti i planovi za sljedeći period. Ovo gostovanje je bilo veoma zapaženo, što je rezultiralo većim brojem obraćanja građana Podružnici.

Istog dana, za članove Društva, kao i za mnogobrojne uzvanice iz kulturnog i javnog života, organiziran je domjenak u prostorijama Podružnice.

Nakon pozdrava upućenog prisutnim uzvanicama, gostima i članovima, predsjednica Podružnice dr. Svjetlana Zeković je posebno istakla rezultate koji su postignuti u protekloj godini. Posebno je istala da smo uspjeli sredstvima dodijeljenim od Opštine, Ambasade Republike Hrvatske, kao i donacijom članova, da oformimo lijep i prijatan ambijent za okupljanje i druženje naših članova. Isto tako stvoren je bogat knjižnički fond poklonom Matice Hrvatske kao i od strane članova Podružnice.
Ispred Veleposlanstva Hrvatske, prisutne je pozdravila Ana Modul.
U tijeku domjenka otvorena je samostalna izložba člana Podružnice dr. Vesne Oborine, pod nazivom -Razglednice sa Jadrana -, a sadržala je 20 akvarela.Uz bogato posluženje, za prijatan ugođaj u toku domjenka pobrinuo se glazbeni trio Marka Klepića “Prijatelji”.

Ovom prigodom predstavnici HGDCG -Podružnice Podgorica su objavili i novu kontakt e-mail adresu: hgd-podgorica@t-com.me.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s